Praktijk voor psychosociale hulpverlening Jacqueline Soepenberg

Ben je op zoek naar burn-out begeleiding, stressmanagement, of personal coaching? Dan ben je op het goede adres!

Burn-out begeleiding

Stress en Burnout begeleiding

Voel je je constant gespannen en heb je voortdurend het gevoel dat je tekort schiet? Je slaapt niet meer goed, vergeet vaak dingen, je bent er met je hoofd niet bij en je hebt een jachtig gevoel. Als je dit herkent, kan het zijn dat je te veel stress hebt.
Iedereen kent stress. Maar niet iedereen krijgt klachten of wordt er ziek van. Een gezonde spanning (stress) hoort bij het leven. Maar houdt het gevoel van stress te lang aan, dan is er meer aan de hand. De stress is chronisch geworden en als je daar niets aan doet, kan dit grote gevolgen hebben op fysiek en mentaal gebied en je gedrag. In het uiterste geval krijg je een burn-out. Het is verstandig in een vroeg stadium in te grijpen om de stress te reduceren.
Vanuit mijn praktijk begeleid ik mensen met stress en burn-out met de CSR-aanpak. Deze praktische aanpak helpt je bij het vinden van een weg naar herstel en vitaliteit en leert je hoe jij zelf kunt zorgen voor een blijvend goede energiebalans.

Personal coaching

Wil je persoonlijk groeien in je werk en/of privé? Wil je assertiever worden of grenzen leren stellen? Voel jij je overal verantwoordelijk voor en wil je dat iedereen jou sterk en aardig vindt? Wil je meer balans werk/privé? En een betere timemanagement?

Een personal coachgesprek start met een intakegesprek. In dit gesprek wordt er, naast kennismaken met elkaar, dieper ingegaan op de coachvraag en krijg je direct handvatten mee om aan de slag te gaan. Daarnaast ontvang je een advies hoe het coachingstraject eruit kan gaan zien.

Een belangrijk uitgangspunt van een coachingstraject is dat ik, als coach samen met jou naar oplossingen zoek voor je leervragen. Je ontwikkelt nieuwe inzichten en handvatten, waarmee je zelfstandig en onafhankelijk aan de slag kunt om het geleerde in de praktijk toe te passen. Dit doe ik graag vanuit de kennis, kunde en kracht die al bij je aanwezig is.
Daarnaast zal ik, als dit bijdraagt aan het positieve verloop van jouw persoonlijke ontwikkeling en professionele groei, mijn eigen kennis en kunde en ervaring graag met je delen.

Jacqueline Soepenberg

Ik heb ruim 10 jaar ervaring in de psychosociale hulpverlening als (bedrijfs-)maatschappelijk werker, (werk-)coach en rouw/verliesbegeleider.

Voor verdere informatie: www.jacquelinesoepenberg.nl

Praktijkinformatie

Vanuit mijn praktijk werk ik volgens kwaliteitseisen die voortvloeien uit de beroepsregistratie, specialisme, en de beroepsvereniging. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg(NFG) en het Register Beroepsoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg (RBCZ). Dit zijn erkende beroepsverenigingen die zorgen voor kwaliteitsborg van de behandeling.

Vergoedingen

Vergoedingen van complementaire psychosociale hulpverlening vinden plaats vanuit de aanvullende verzekering en vallen onder alternatieve zorg. Informeer altijd bij jouw zorgverzekeraar naar de vergoedingsmogelijkheden en de premie.
https://www.de-nfg.nl/vergoedingen.html

Openingstijden

De praktijk is geopend op maandag, dinsdag, en donderdag van 9.00 tot 17.00 uur.
U kunt mij een mail sturen of telefonisch contact opnemen. Als u op de voicemail uw naam en telefoonnummer inspreekt dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug. Het is handig dat u tevens inspreekt op welk tijdstip u te bereiken bent.

Adres

’t Spieker
Kerkstraat 30
7151 BW Eibergen

Burn-out begeleiding