Pedagogisch Adviesbureau De Opstap

Wij bieden ambulante jeugdhulp aan gezinnen. Als gezinsleden elkaar moeilijk kunnen vinden, elkaar niet goed begrijpen of als er veel onrust of strijd is binnen het gezin, kunt u bij ons terecht. Wij ondersteunen ouders bij wie het opvoeden niet vanzelf gaat, ouders die moeilijk alle ballen in de lucht kunnen houden en ouders die soms met hun handen in het haar zitten. Kinderen en jongeren die vastlopen, die moeite hebben om zich staande te houden of zich moeilijk op een wenselijke manier kunnen uiten, helpen we graag vooruit in hun ontwikkeling.

Vorige slide
Volgende slide

Wij zijn gespecialiseerd in systeemgerichte jeugdhulp bij:

  • Psychosociale problematiek
  • Opvoedingsproblematiek
  • Ouderschapsproblematiek
  • Psychiatrische problematiek (ASS, ADHD, ADD en angst)


Wij bieden verschillende vormen van behandeling en begeleiding om gezinnen te ondersteunen naar een meer plezierige gezinsdynamiek, die veilig en vertrouwd aanvoelt voor alle gezinsleden. Dit doen we door samen te werken met ouders en kind(eren). Geen gezin is hetzelfde, dus geen hulptraject is hetzelfde: maatwerk is voor ons vanzelfsprekend.

Ons motto is: “Samen gaan we op zoek naar oplossingen die écht werken in de praktijk!”

Voor meer informatie bezoek onze website www.deopstap.com. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0545-287678 of stuur een mail naar contact@deopstap.com

Adres

Kerkstraat 30-10
7151 BW Eibergen

Ondersteuning opvoeding

Openingstijden

maandag 9.00 – 17.00 uur
dinsdag 9.00 – 17.00 uur
woensdag 9.00 – 17.00 uur
donderdag 9.00 – 17.00 uur
vrijdag 9.00 – 17.00 uur