Osteopathie Deunk

De osteopaat is deskundig in de beoordeling van de beweeglijkheid en onderlinge samenhang van alle weefsels van het lichaam. Behandeling richt zich op het verlichten of wegnemen van lichamelijke klachten zoals rugpijn, nekpijn, hoofdpijn of buikpijn waardoor je je weer optimaal gezond kunt voelen.  

Een osteopaat is een manueel therapeut die op andere niveaus zoekt naar de oorzaak van uw lichamelijke klachten dan andere therapeuten of specialisten, dit kan een belangrijke aanvulling zijn op weg naar herstel. Hij richt zich voornamelijk op de bewegingsvrijheid van en in   het lichaam. De bewegelijkheid van o.a. spieren, pezen, zenuwen, gewrichten, buikorganen, hart en longen en andere bindweefsel structuren . Osteopathie is een goede manier om (terugkerende) lichamelijke blessures of klachten te behandelen. Het doel is “de totale mens”, zoveel mogelijk zijn natuurlijke bewegingsvrijheid terug te geven, waardoor natuurlijk herstel optimaal kan plaatsvinden. Daar waar pijn klachten worden ervaren hoeft, niet altijd de oorzaak te liggen.

Osteopathie Deunk
Osteopathie behandeling van baby's en kinderen


Behandeling van baby’s, kinderen, volwassenen en sporters met uiteenlopende klachten.

Osteopathie : een specifieke “hand” vaardigheid, Axel Deunk is geregistreerd osteopaat D.O.-MRO. Ook kan er een belastbaarheidsonderzoek gedaan worden d.m.v een HRV-Meting. Dit ter preventie van overbelasting, blessures, burn-out, slecht slapen, onrust, buikpijn, verergering van bestaande klachten, slechte weerbaarheid tegen ziektes, een vertraagd herstel na operatie of ziekte.

Adressen

Eibergen:
Kerkstraat 30, 7151 BW Eibergen

Haaksbergen:
Hibbertsstraat 22, 7481 JD Haaksbergen 

Vorden:
Nieuwstad 35, 7251 AE Vorden

Osteopathie Deunk

Openingstijden

Ma t/m vr: 08.00 uur tot 19.00 uur.
Zaterdag : 08.00 tot 12.00 uur.