Yunio Jeugdgezondheidszorg

Wat doet Yunio?

Groeien is groter worden. Van baby tot kleuter. Van kleuter tot jong volwassene. Maar groeien is ook groeien als mens, ook in je rol als ouder. Dat is niet altijd makkelijk. En… daar sta je niet alleen voor, dat doe je samen met Yunio. Onze gedreven professionals zijn er voor jou als ouder en ondersteunen jou in de ontwikkeling van je kind van baby tot volwassene.

Vorige slide
Volgende slide

Consultatiebureau

Op het consultatiebureau monitoren we de groei & ontwikkeling van je kind, krijg je opvoedingsadvies en voorlichting over voeding en verzorging. Maar ook kun je zelf vragen stellen. Een afspraak maak je gemakkelijk via mijn Kinddossier. Heb je een vraag die niet tot je volgende afspraak kan wachten, neem dan contact op met de jeugdverpleegkundige. Ook kun je ons voor dringende vragen 24 uur per dag, 7 dagen in de week, bereiken op 0900 – 9864.

Extra hulp wanneer jij dat nodig hebt

Ook als je behoefte hebt aan wat extra coaching of hulp, biedt Yunio begeleiding. Bijvoorbeeld extra begeleiding in de vorm van professionele thuisbegeleiding of één van onze vele vrijwilligers die net dat beetje extra steun en verlichting geven op het moment dat jij dat net even nodig hebt. Meer informatie over de verschillende begeleidingstrajecten vind je op onze website.

YUNIO, GROEIEN DOE JE SAMEN

Adres

Kerkstraat 30
7151 BW Eibergen

Openingstijden

op afspraak